Töihin on selvitty harvinaisen vähäunisesta viikonlopusta huolimatta! Perjantai ja alku lauantaista tuli vietettyä ah niin rakkaassa Turussa ihanien ihmisten kanssa :) Kunhan olin ensin saanut kommentteja graduuni proffalta (meni muuten paremmin kuin odotin, kyllä monsterista vielä maisteri saadaan), päästiin syömään kamun kanssa opiskelijalounas Educariumilla mistä sitten pääsin heittämään reppuni yöpaikkaan pois selkää painamasta.

Iltapäivää jatkoin shoppailemalla keskustassa, missä järkytyksekseni koko Sokoksen talo oli ihan levällään ja Hansakorttelistakin lähes koko torin puoli työn alla! Ei saa vierailijaa noin järkyttää että tutut asiat pannaan uusiksi ilman että mulle kerrotaan :( Välipalaksi sain salaattia Café Brahessa samalla hinnalla saa muuten enempi salaattia Café Esplanadissa hyvässä seurassa. Iltaohjelma alkoikin sitten seittemän jälkeen teellä Lehmässä missä istuttiin jonkin aikaa Duussin kanssa, mutta tokihan sitä piti sitten paikkaa vaihtaa kun Turkuun asti olin tullu, ettei vaan jää yhessä baarissa istuskeluksi ;) Edisoniin meidän tie vei, mistä jatkoimme sitten erikseen: Duussi yöpuulle ja minä yöpaikkani asukin kanssa Castleen. Siellä oli kamun työporukkaki ja muutaman shottikierroksen jälkeen oltiin jo ihan valmiita humppaamaan eikä kyseisestä irkkupubista sopivaa tanssilattiaa löytyny. Porukan keski-iän ollessa hyvinki paljon lähempänä neljääkymmentä kuin kahtakymmentä, paikaksi valikoitu paikallinen tanssiravintola.

Monsteri astui paikkaan nyt ensimmäistä kertaa, ja heti toiseen kerrokseen noustuaan oli vakuuttunut siitä että nyt oltiin ruotsinlaivalla. Pöydät tuoleineen, Tauski vetämässä lavalla, porukka pareittain tanssimassa ja paikallaolijoiden (lukuunottamatta henkiläkuntaa) keski-ikä siellä 40 paremmalla puolella. Eikun pikasesti takas alakertaan missä ei tarvinnu joka hetki pelätä että joku liimaletti tulee hakemaan tanssimaan, mistä etiketin mukaan ei kai kauheesti sais kieltäytyä... Jos joku ei vielä tunnistanu paikkaa, niin Galaxiinhan sitä oltiin päädytty. Alakerrassa oli joku muka-cool disko, nimeltään Kooma. Aika rauhallista meno olikin, varsinki tanssilattialla missä olijat pysty laskemaan yhen käden sormilla vaikka kello oli jo yli 1. Me kuitenki reippaina tyttöinä vietettiin sitten loppuilta tanssien kasarihittien tahtiin ja lähdettiin suoraan tanssilattialta nukkumaan niinkun mun hyvän-illan-filosofian mukaan pitääki. viimeisenä biisinä Venus by Bananarama, kuka muistaa?!

Kaiken kaikkiaan oikeinki mukava viikonloppu, mitä nyt unta tuli tälle vanhukselle vähän liian vähän ;) Lauantain bagel-brunssin jälkeen hyppäsin junaan ja saavuin kotiin jo ennen puolta neljää. Ehdittiin vielä treffeille D:nkin kanssa ennen nukkumaanmenoa, käytiin kattomassa Sweeney Todd.

1463987.jpg

D oli vähän haluton lähtemään juuri tuota leffa kattomaan, musikaali kun on. Yleensä mulle menee nuo laulettavatki leffat, mutta tällä kertaa se vähän häiritsi. Tarina oli hyvä ja näyttelijät myös, mutta suurin ihanuus elokuvassa oli taas visuaalisuus, niinku Tim Burtonin leffoissa yleensäkin. Jotenkin vain huomasin toivomani, että esiintyjät lakkaisivat laulamasta...

Kiitos vielä ihqut Tursun kamut ihanasta viikonlopusta! :D Nähhään taas ens viikolla kun pitää tulla sinne tekeen sitä kypsäriä...