Otin tänään meidän Libbystä viimeiset valokuvat. Säilyvät sitten muistoina täällä blogistaniassa.
Sain vihdoin eilen puhelun eläinsuojeluyhdistyksestä, että tulevat hakemaan Libbyä lauantaina. Meillä on enää muutaman päivän kissa kotona.

1577648.jpg

Olo on kamalan surullinen, vaikka toivonkin Libbyn pääsevän sopivampaan kotiin mahdollisimman pian. Nytkin tätä kirjoittaessa taustalta kuuluu juoksemisen ja leikin ääniä. Erityisesti Libby tykkää leikkiä kuivamuonallaan keittiön laattalattialla (onneksi kuitenkin syö ne kun on ensin "metsästäny" niitä tarpeeksi) ja repiä sanoma- ja naistenlehtiä. Auta armias jos sellanen unohtuu pöydälle lojumaan. D onki sanonu että Libby on varmaan puoliksi kissa, puoliksi hamsteri.

1577646.jpg

Haluan kertoa kaikille mahdollisesti blogiini eksyville, että lauantaista eteenpäin Libby on eläinsuojeluyhdistyksen hoivissa. Siellä Libby tunnetaan nimellä Amanda, joten niin löydät Libbyn varmiten.
Jos sinulla on jo sylikissa, tai vaikka kissoista tykkäävä koira ja uusi lemmikki olisi tervetullut, niin otathan yhteyttä edellämainittuun yhdistykseen ja käyt tutustumassa Libbyyn. Uskon edelleen vakaasti, että siitä tulee vielä jollekin hieno lemmikki, kunhan se saisi kaveerata muitten eläimien kanssa. Enemmän juttua Libbystä löytyy täältä , täältä ja täältä.

Jos me kaikki yhdessä toivomme Libbylle parempaa tulevaisuutta, olen varma että sellainen jostain löytyy. Siihen mun on pakko uskoa, sillä muuten en anna itselleni milloinkaan anteeksi.