1614948.jpg

Kuva: www.artofdrink.com

A cosmopolitan, please.

Ajatukset ovat jo tiukasti perjantaissa; iltapäivässä kun pääsen hyppämään viiden junaan ja matkustamaan ystävien luo Turkuun. Kuten joku kuvasta saattoi jo päätellä, ohjelmassa tulee olemaan kauniita drinkkejä ihanassa naisseurassa, minkä lisäksi menemme tyttömekoissamme katsomaan Sex and the City -leffaa. Johan sitä on ootettukki! Leffan jälkeen, iloisella ja positiivisella mielellä, jatkamme korot kopisten Turun yöhön. Toivottavasti ainakin, kunhan saamme valikoitua jatkopaikan :). Tuskin maltan odottaa!

Sitä ennen pitää tietty vielä ahertaa kolme päivää töissä...

Tälle illalle on kuitenkin jotain kivaakin tiedossa, nimittäin neljän kuukauden jälkeen edessä on istahtaminen kampaajan tuoliin. On se aina vaan niin ihanaa kun joku laittaa ja hoitaa vaan sua. Ja nykyään ku saa vielä teetä ja keksiäkin siihen tuoliin tarjoiltuna :D En taaskaan tiedä mitä sitä tukalle tekis, varmaan ei mitään radikaalia. Ellen sitten aivan menetä hermojani tämänhetkiseen hormoniepätasapainon aiheuttamaan hiuskatastrofiin: niin hauraaksi ja ohueksi on tukka muuttunu, vielä normaalitilannetta huonommaksi :( Kuinkahan kauan tällainen ongelmakausi kestää...

***

Nyt teen kyllä jotain häikäilemätöntä; mainostan omassa plokissa ihania kenkäsiä joista joudun vähän käytön takia luopumaan. Jos joku kaipaa ihanaisia hopea-tanssikenkiä kesäksi tai meneviä mokkasaappaita syksyksi, ni voi käydä tutustumassa tuotteisiin 79930371 ja 79931689. Molempia käytetty vain muutamia kertoja.