Tässä samalla kun palaillaan laiskan sunnuntain muodossa takasin elävien kirjoihin, ajattelin nyt kertoa täälläkin että graduni on hyväksytty ja valmistun virallisesti 31.7.2008 filosofian maisteriksi kahdeksan vuoden jälkeen. Sitä juhlittiin ensimmäistä kertaa kunnolla eilen oikein isommalla porukalla kuin pelkästään minä ja D :) Eipä meitä eilenkään ollu kuin 10 yhteensä, mutta eipä meillä kotona oikein istumapaikkojakaan ole useammalle ja nyt riitti oikeita lasejakin kaikille halukkaille.

Tarjoilu rajottui tällä kertaa jälkkäriin ja aperitiivi/digestiivi/seurustelujuomiin. Ruokapuoli hoidettiin naapuriravintolan kabinetissa, jossa sattu olemaan menossa pizzaviikot (kahdesta pizzasta halvempi ilmaiseksi!) joten pizza it was!

1726529.jpg

1726522.jpg
Nigella Lawsonin reseptillä tehdyt cupcakesit toimittivat jälkiruoan virkaa yläkuvan itsetehdyn banana cream pien kanssa, NAM.

Drinksuista ei nyt saatu kuvaa ilman että mukana on lasia pitelevä kamu, joten kuvien puuttuessa voin paljastaa että illan suosikki oli Kir Royal, joka kelpasi kaikille. Muutama Cosmopolitankin tuli keittiön baarissa sekotettua.

1726525.jpg
Osuvasti otsikoitu eka oma Asterix-albumini tuli lahjaksi ystävältä, lisäksi eka pullo oikein samppanjaa tuli Oulusta asti. Toinen pullo on chileläistä jälkiruokaviiniä rieslingrypäleistä. Ihana Pentikin maljakko/tuikkulyhty löytää varmasti paikkansa meiltä, ehkä uudehkosta Pentikin kaapista :)

1726528.jpg
Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä eka oma orkidea, jollaista en oo koskaan raaskinu ostaa, mutta nyt koitan pitää tästä hyvää huolta kun tällainen vastuu on mulle annettu.

KIITOS kaikille ihanista lahjoista ja läsnäolosta, oli hauska ilta ja ihana jakaa sen teidän kaikkien kanssa! Kiitos onnitteluista myös kaikille jotka ei tällä kertaa päässeet paikalle, onneksi me nähdään kyllä sitten toiste :D

Ilta jatkui hiukan pienemmällä porukalla Kaivohuoneella (jälleen yksi eka kerta) missä nyt pitää varmaan sen yhden kerran ainaki käydä. Minähän en koskaan käy Helsingissä ulkona, joten paikan valinta oli aika vaikeaa, ja enhän minä sitä valinnutkaan ;). Positiivista oli sekin että tuonne päästiin ilmaseksi sisäänkin ni ei tullu huono fiilis jo heti ovella. Mua ärsyttää ajatus 10 euron maksamisesta pelkästään päästäkseen sisään maksamaan lisää euroja juomista.
En tiedä mikä yleinen mielipide Kaivohuoneesta on, mutta musta se oli aika kiva.

Sain pistää uuden mekkoni ekaa kertaa päälle ja manolot pääsivät myös ekaa kertaa ulkoilemaan:
1726527.jpg

Nyt pitääkin lähtä jo kauppaan hakemaan tortilla-aineksia jotta huutava vatsa saadaan hiljennettyä. Tiedossa siis namiruokaa ja leffankatselua, aikas täydellinen day after.