1781683.jpg
Näkymä matkalla Tammisaaresta Hankoon viikko sitten. Me oltiin kyllä ihan vaan moottoriveneellä...

1781682.jpg
Lumpeita en oo nähny pitkään aikaan. Pienenä niitä näki aina keski-Suomen mökillä, mutta ei enää :(

1781684.jpg
The leaning water tower of Hanko ;)

1781685.jpg
Hanko marina ihan vinksallaan kun meikäläinen ottaa patiolta käsin kuvia. Pitänee kai ruveta kiinnittään huomiota tuohon horistonttiin kuvia ottaessa :)

***

Ei ole tullut viime aikoina paljoa päiviteltyä tätä plokia. Syynä moiseen taitaa olla pään sisällä möyryävät ajatukset, jotka meinaa painaa mieltä maahan. Mutta kovasti yritän taistella pitääkseni itteni omana ilosena ittenäni vaikka välillä tuntuukin että onni ei oikein tähän risukasaan jaksa paistaa.

Näitä mielenparannuskonstejahan on monia, ei vähimpänä shoppailu ja elokuvissakäynti. Jälkimmäisellä lievitettiin maanantaina lomaltapaluutuskaa Yön ritarin muodossa. Oli niin maan jokeria koko leffa :D
Ressiä poistaa myös sohvalla lööbailu ja hyvä ruoka. Hyvää ruokaa on jo tällä viikolla syöty Belgessä ja takeaway kiinalaista kotona. Ajattelin josko jaksaisin tehä mustikkamuffinssit vielä iltapalaksi, vähä niinku juhlistaisin maisteriuteni virallistumista tänään 31.7.2008. Onhan näitä iloisia asioita, mutta ne vaan on joskus niin helppo unohtaa...

Yhden asian olen kuitenkin saanut päätettyä; tekninen kirjoitus ei kyllä ole se mulle sopivin ala. Vaikken vielä osaa sanoa mikä se sopivin olisi, niin kaippa sekin on jo edistystä kun tietää mitä EI halua tehdä. Soitin tuossa tiistaina jo yhdestä aivan toisen alan paikasta, ja vaikkei se sopivalta kuulostanutkaan niin ainakin tiedän että nyt pitää ruveta katteleen ilmotuksia ja yrityksiä sillä silmällä. D mua kovasti tsemppaa ja auttaa parhaansa mukaan. Nyt pitäs jostain kaivaa lisää rohkeutta ja itseluottamusta ja vaan "myydä" itsensä johonkin mielenkiintoselta ja mukavalta vaikuttavaan paikkaan, josta sais vielä palkkaaki :) Mun kompastuskivi on varmaan työmarkkinoilla aina ollu hakemus, koska niinä kertoina kun oon päässy haastatteluun asti, olen pärjänny tosi hyvin.
Onko mitään jippoja millä siihen haastatteluvaiheeseen asti hakemuksella pääsis, anyone? :)

Terveisin,
uutta uraa hakeva Monsteri