Minä taidan vähän tykätä sushista. Kyllä, luit oikein. Yksi lisää tuohon fanikerhoon. Eilisiltainen ruokailu oli sanoinkuvaamattoman ihana, etenkin ruoka oli taivaallisen hyvää. Tilattiin sitten kuuteen pekkaan paikan party platter, joka sisälsi 120 kpl susheja tarjoiltuna kahdella tarjottimella. Porukan muut jäsenet tilasivat listalta esimerkiksi teriyaki kanasalaattia ja nuudelikeittoa.

2073671.jpg

Kuva ei ole laadultaan paras mahdollinen, mutta paras minkä avuttomalla kännykkäni kameralla sain otettua. Näkee siitä ainakin miten kauniisti aseteltuna ruoka pöytään tuotiin.

Ruokailun lomassa saimme kuulla pomolta (joka on asunut Japanissa) maan tavoista ja ruokakulttuurista, ja opinpa muutaman uuden sana japaniakin. Nyt kun vielä muistas ne kaikki... Ocha ja macha nyt ainakin, jotka molemmat tarkoittavat vihreää teetä, mutta eri tavalla valmistettuna.

Ravintolasta sain hyvin positiivisen kuvan, ruoka oli erinomaista, olut kylmää ja henkilökuntakin ystävällistä. Ihanaa oli istua ison pöydän ääressä, mihin päästäkseen piti kiivetä ensin yhden penkin ylin ja jättää kengät penkin viereen lattialle. Sai nauttia ruoasta ihan sukkasillaan :) Saiskohan kalakammoisen D:nkin houkuteltua johonkin japanilaiseen ravintolaan joku päivä, kun onhan listalla yleensä muutakin kuin sushia? Pitää pistää harkintaan.