Kotona ollaan taas, ja huomenna on edessä paluu työmaalle :( Onneksi aamuja ei ole kuin kolme ja sitten saa taas vetää henkeä neljän päivän viikonlopun ajan.
Viikon loma meni ohi hujauksessa eikä olisi ollut pahitteeksi viettää muutama päivä lisää Rukan mökillä lööbaillen. Mutta kerettiin sentään kolmeen otteeseen saunoa reissun aikana ja hyvin tuli syötyä sekä mökillä että Oulussa. Herkkujakin syötiin, mutta ei koskaan ähkyyn asti mikä on itse asiassa ihme, sen verta herkkusuu kyllä olen. Kai se helpotti, ettei enää vuosiin ole oikeastaan koskaan tehnyt mieli syödä suklaata.

Matkustaminen kissojen kanssa oli sitä mitä luulinkin: paljon miukumista ja maukumista, kassissa pyörimistä pakoreittiä etsien ja myös jonkin verran ärtyneitä kanssamatkustajia lentokoneessa. En vaan voi ymmärtää mitä hyötyä voi olla siitä, että katsoo meitä vähän väliä olkansa yli vihaisesti, koska kisut maukuvat penkin alla. Luulivatko ne, että me kopautetaan pikkusia jollakin päähän jotta saadaan ne hiljaseksi? Mua niin ahdistaa tuollasten eläinvihaajien asenne!

Mutta inhoista ihmisistä huolimatta, Penny & Peanut selvisivät matkoista kommelluksitta, eikä mitään vahinkoja kuljetuskassissakaan sattunut. Vähän väsyneitä matkustuspäivien jälkeen olivat, mutta nukuttuaan kunnon unet olo oli jo paljon parempi ja jaksoivat innokkaasti tutkia uusia ympäristöjä. Mökillä varsinkin, kisuista kuoriutu hurjia metsästäjiä ja rappuset parvelle oli ahkerassa juoksuharjoituskäytössä.

2182889.jpg

2182880.jpg

2182898.jpg

Lumi ei ollut kovin miellyttävä uusi tuttavuus, vaikka ulkoilun heikon suosion osasyynä oli varmasti myös pakkanen.

2182883.jpg

2182885.jpg

2182887.jpg
Villipetojen jälkiä...

2183032.jpg

Lunta Rukalla oli riittämiin :)

2182902.jpg

Pukkikin oli meitä muistanut, vaikka tänä jouluna ei paljon toivomuksia oltukaan esitetty. Täytyy myöntää, että kun 4/5 toiveesta toteutuu niin onhan se aika mukavaa. Ja se viideskin voidaan ehkä D:n kanssa toteuttaa yhdessä ilman joulupukkiakin.

2182904.jpg

Joulupäivä meni 1000 palan palapeliä kootessa. Työryhmän koon vaihdellessa kahdesta neljään, kuva saatiin kokoon noin kuudessa tunnissa :)

***
Laukut on purettu ja kotiakin taas vähän järjestelty. Oli ihana palata muitten nurkista taas omaan kotiin ja luulen, että kissatkin ovat ihan tyytyväisiä ollessaan tutuimmassa ympäristössään. Vielä kun vois lomailla vaikka kaksi viikkoa...