Minulle ei luovuutta kamalan suurella kauhalla liene annettu, on menny enemmänki tuota huumoripuolta Nauru

Mutta nyt on tuotu julki meidän lähistön Koivusaaren suunnittelun ideakilpailun sato. Aika monet ehdotuksista ei herätä minkäänlaisia tunteita; jotkut ärsyttävät asetelmallaan, jossa saaren pinta-alaa pitäisi kasvattaa huimasti jotta kaikki pytingit saataisiin mahtumaan.

Hauskimpana pidän kyllä Taikavuorta, joka on aika wow. Hyvänä puolena myös se, että saaresta ei tulisi mahdottoman kokoista. Eri asia sitten mistä materiaalista tuo rakennettaisiin ja miten sen ulkonäkö ympäristön vaikutuksesta ajan kuluessa muuttuisi. Mutta hauska silti.

Alla esimerkki liian leveästä suunnitelmasta (Vesireittejä), jossa on liikaa myös pieniä saaria isoine rakennuksineen. Melkeinpä tuo Taikavuori istuu ympäristöönki paremmin. Niinku mun mielestä. Kauanhan siihen menee ennenku tuonne edes mitään ruvetaan rakentamaan, jos edes ruvetaan. Asemakaavoitushan ei välttämättä edes mene läpi.

Cookie Monster puuhaa edelleen muuttoa Bloggeriin; toivottavasti jo tällä viikolla uskallan paljastaa uuden blogin maailmalle Päättämätön Eipä se tule kummosempi olemaan kuin nykyinenkään, mutta hakee muotoa. Hakee sitä kyllä varmaan vielä julkistamisenkin jälkeen. Toivottavasti se ainakin pelittää paremmin kuin tämä vuodatus.