Jos joku on sattumalta juhannusaattona kaupungissa, tai mökillä missä on mahdollisuus katsoa telkkaria, niin suosittelen parkkeeraamaan MTV3-kanavalle klo 22.30, sillä luvassa on aikas hauskaa menoa amerikkalaisen takahikiän viranomaisten tyyliin: Super Troopers.  

1658703.jpg

Mun mielestä se on tosi hauska leffa, vaikka täytyy myöntää että olin etukäteen hiukan skeptinen sen suhteen. Mutta pelko oli turha, taisin vedet silmissä nauraa useammankin kerran sitä katsoessani :D

Me taidetaan jättää kuitenkin kattomatta kun mökillä on vanhempiakin ihmisiä jotka taitaa mieluummin kattoo jalkapalloa (=isäni). Onneksi leffa on kotona koneella, joten vois ens viikolla itteänsä taas sillä viihdyttää. Lähetään tosiaan tänään illalla moottoripyörällä kesämökkiä kohden: matka-aika reilut 4 tuntia, varusteina goretexkamppeet ja mulla kumpparit, tavaraa korkeintaan kahden satulalaukun ja yhden repun verran, kypärissä mikit ja luurit jotta ei tartte hiljaa istua koko matkaa ja sitten vaan toivotaan että ei sada.

***

Täytyy vielä kuitenkin sanoa miten ihanaa oli että hyvä ystäväni Oulusta oli meillä käymässä lauantaista tiistai-iltaan; ravattiin pari päivää kaupungilla, luettiin ekat häälehdet ensi kesän häitä silmällä pitäen, sovitettiin ekoja hääpukuja (siis bride-to-be, en minä!), raakattiin mun vaatekaapeista kirpparille myytäväksi menevät kamppeet ja parannettiin maailmaa la-iltana siiderin voimalla ihan kotisohvalta käsin. Kaiken kukkuraksi saavuttiin D:n kanssa tiistaina töistä vasta siivottuun kotiin, ihana yllätys! Kiitos kiitos kiitos :) Kyllä se vaan niin on, että kun on tunnettu synnytyslaitokselta saakka, ni yhdessäolo on mukavan mutkatonta. Sitähän se totta kai on muidenkin läheisten ystävien kanssa, mutta vain yksi näistä on ollut elämässäni aina.

***

Vääjäämättömästä sateesta huolimatta, Hauskaa Juhannusta kaikille! Ja ei sitte hukuta sinne saunajärveen tänäkään vuonna; ois hienoa jos saldo olisi maanantaina nolla.