Kamala miten viikonloppu on taas hurahtanu ohi melkein huomaamatta. Mitään ei paljo oo tehty, mutta kivaa on ollut. Sitä vaan ois mukava jatkaa vielä pari päivää. Kolme leffaa ollaan ehitty katsoa, mm. The Bucket List, joka sai mut kyynelehtimään (oon vähän tämmönen nyyhky). Saatiin siivottua koti ja vähän astioitakin pestyä. Ois voitu pestä yks kissakin:

2107561.jpg

Perjantaina saatiin vähän lisää muonaa lemmikeille; taitaa tuota penturuokaa nyt riittää aikuiseksi asti. Penny & Peanutkin vähän ihmettelivät, että mikäs se tämmönen säkki nyt onkaan...

2107562.jpg

Jouluostoksia ei tehty tänäkään viikonloppuna, mutta joulukortit on jo olemassa. Nyt pitäs vaan kirjotella ja laittaa postiin. D:lle mulla on kyllä jo joululahjat hoidossa, mutta esimerkiksi kummilasten lahjat ei ole vielä ideankaan tasolla :( Vähän kotiinki jo koitin laittaa joulua; vähän lisää kynttilöitä, joululintuja ikkunaan ja uuden joulutähden paikoilleen. Saa nyt nähdä kauanko se tähti tuossa ikkunalla pysyy.

2107564.jpg

Niin, ja jotain pitäs tehdä sen tulkkauskokeeseen valmistautumisenkin suhteen. Ei semmosen 10 hengen asiantuntijaraadin edestä muuten kunnialla selviä. Jospa minä huomenna illalla kokoaisin jotain terminologiaa paperille. Nyt taidan laittaa vähän glögiä ja yrittää asennoitua positiivisesti taas yhteen uuteen viikkoon.

Joululomaan enää kolme työviikkoa.