2084134.jpg
Näkymä tänään aamupäivällä meidän keittiön ikkunasta. "Lunta!" D ilmoitti tapahtuneesta innoissaan herättyään viiden tunnin yöunien jälkeen. Oli nimittäin eilen firman pikkujouluissa... Jotain valkoista oli ilmestynyt yön aikana maahan jopa näin merenrannan tuntumassakin. Ilo se on pienikin ilo. Eihän tuo vielä talvelta näytä, mutta ainakin sinne päin, meillä ollaan onnellisia :)

D:n hummatessa poikien kanssa kaupungilla, minä ompelin pöytäliinoja kaverin ompelukoneella Tapiolassa. Otettiin sitten lasilliset Blossaakin sesongin ensimmäisten joulutorttujen kaveriksi, nam. Tein illan aikana äitille joululahjaliinan Marimekon valkoisesta Habanera-kankaasta ja omaan kotiin liinan punaisesta Sarafan-kankaasta. Kun yksi mukillinen glögiä riitti saamaan pienen hiprakan päälle, muistin etten juurikaan ollu ehtiny syödä lounaan jälkeen ja siinä oli ollu jo step-tuntiki välissä. No eiku torttuja sitten kolmin kappalein iltapalaksi :) Kotiin lähdin vasta yhen bussilla ja nukkumaan ehin kahelta. D oli kuulemma tullu kotiin varttia vaille neljä, tais olla kivat pikkujoulut.

Sanomattakin lienee selvää millasta lauantaita täällä on vietetty, koti sellaista. Noustiin vasta 10 jälkeen, tehtiin aamupalaksi American pancakes ja keitettiin oikein kahvitki. Katottiin rästiin jääneet Myytinmurtajat ja Kova laki. Ulkona käytiin kuitenki sen verran että saatiin kaupasta jääkaappiin täydennystä.
Ihana kun ei ollu mitään ohjelmaa, saa vaan olla ja öllöttää. Vaikkakin mun piti vähän touhutakin; saatiin siivottua ja pestyä lakanat. Nyt voi sitte pistää uuden pöytäliinan pöytään puhtaassa keittiössä :) Muu touhuaminen onkin sitte ollu kitarasankaria ja kissojen kanssa leikkimistä (sillonku ne ei oo nukkumassa mikä on tilanne lähestulkoon aina). Vielä meinaan pari laulua luikauttaa Xboxin suosiollisella avustuksella. Jospa sitä jonkun leffanki vielä jaksais kattoa.

2084132.jpg

Peleistä tulikin mieleen, on tässä harkinnassa mulle sopivien pelien kartuttaminen tällä tahi tällä. Tuliskohan joku mun kaa laulamaan?