Meidän manuaalinen päivyri* kertoi eilen aamulla että olemme siirtyneet setiembrestä octubreen, eli syksy on virallisesti täällä. Turha on enää haikailla lämpöä ja kauniita ilmoja kun odotettavissa on märkää ja harmaata.

* päivyrin sain vuosia sitten äitiltä tuliaiseksi Barcelonasta. Se näyttää oikein vaan silloin kun oon muistanu pyöräyttää numeroa suuremmaksi ja viikonpäivän oikeaksi :)

Vähän vetää mieltäkin maahan tällainen harmaampi sää, ja pikkuhiljaa on kesäloman jälkeinen energiakin huvennut. Alkaa jo olemaan vaikea nousta aamulla töihin, ja töistä pois pääsyä miettii jo lounaalta palatessa. Ei tämmönen ole elämää, ei.

Uusia urasuunnitelmia pitäis ruveta virittelemään ja muutamia ajatuksiakin on. Tekstittämisen perään haikailen vieläkin, mutta niistä hommista ei vielä ole tietoa. Kahden vuoden välein järjestettävä konferenssitulkkauksen koulutus käynnistyy taas ens helmikuussa. Ajattelin laittaa paperit postiin ja katsoa miten pärjään pääsykokeessa joka järjestetään joulukuun alussa. Koulutushan on Turussa, joten edessä olisi paluu Turkuun joksikin aikaa. Ei sinänsä mikään vastenmielinen juttu, mutta kun koti, mies ja kissat on Helsingissä. Musta tulis sitten viikonloppuavovaimo. Ja milläköhän rahalla sitä maksaa asuntolainaa täällä ja vuokraa siellä? Ja miten nykysen työn kävis; pitäskö ottaa opintovapaata jotta ois työpaikka mihin palata jos vaikka karsiutuukin kurssin puolivälissä? Vai uskaltasko irtisanoutua ja vaan uskoa siihen että jotakin muuta löytyy myöhemmin? Kun enhän minä tästä työstä oikeestaan tykkää...

Lokakuun piristykseksi ostin lentoliput Milanoon! Muutaman päivän reissu tapaamaan ystävää joka tekee siellä työharjottelua. Lähtö perjantaina 24.10. eli aivan pian :)

1954837.jpg

Valoa syksyn pimeyteen meinataan D:n kanssa tuoda Halloween-illalla, joka osuu niin otollisesti tänä vuonna perjantaihin. Mahtaiskohan kavereilla olla kiinnostusta tulla kotibileisiin jos sellaiset saadaan pystytettyä? ;)