Onneksi on jo perjantai. Jostain kumman syystä tämä viikko ei ole tuntunut yhtään normaalia lyhyemmältä, vaikka yksi vapaapäivä tuossa välissä olikin. Puistattaa ajatellakin miten monta kokonaista, viiden työpäivän, viikkoa on jäljellä ennen seuraavaa viikonlopusta poikkeavaa vapaata. Tuskin maltan odottaa neljän päivän hiihtolomaani, joka koittaa heti ystävän häiden jälkeen maaliskuun alussa :)

On kai taas se aika kuukaudesta tai jotain, kun ei meinaa millään viittiä aamulla nousta. Mieluiten jäis vaan untuvapeiton alle ja silittelis vieressä kölliviä, aamu-unisia kissoja. On ne vaan niin söpöt ku nukkuvat oikosenaan ihan mun lantiossa kiinni; koita siitä sitten herätyskellon soiton jälkeen kömpiä pystyyn!

Ihan vielä ei taida olla kuherruskuukausivaihe kissojenkaan kanssa onneksi ohi, kun en niille vielä ole koskaan oikeasti suuttunut vaikka sen verran usein ne saa kunnon sotkua aikaan. Uusi villitys on kenkätelineessä leikkiminen, jonka seuraukset näette kuvassa. Tietty ne esittää muka vaan etsivänsä tuota mustaa hiirtä, mutta kyllä siinä taitaa jotain pientä kiusantekoakin olla mukana... ;)



Sitä vielä, että harmittaa ihan älyttömästi tämä plussakeli! Miksi piti eilen tulla sitä lunta kun nyt on heti pari päivää lämmintä perään? Ei mitään järkiä. Ja liian märkää. Taidanki huomenna käydä ulkona vaan sen verran, että saadaan ruokaa kaappiin ni voi sitte loppupäivän olla lämpimässa - ja kuivassa - sisällä :)